Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Igl Rakousko trest

Od: ricky odpovědí: 5 změna:
Dobry den, mám dotaz ohledně rakouskych igl zón, kolem jednoho radaru jsem možná projel cca 103 tachometrovych na 100 ce.. četl jsem že dávají likvidační pokut 1000 až 3000 e... Což je pro mě celkem moc hodně peněz... Nevíte jestli opravdu tak palkuji, nemáte nějaké zkušenosti?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

mame, dle judikatu E-Soudu mohou rakusaci vymahat pokuty primo pres ceske soudy, ktere ji musi poskytnout soucinnost...kdo nezaplati muze skoncit s exekuci

hodnocení

0x

Tak jestli jste jel 103 tachometrových tak v realu to nubude víc jak 100-dle typu auta,pneu... Takže byl bych v klidu

break
hodnocení

0x

Nic z toho nebude. Mě nedávno přišla 45 euro pokuta , že jsem jel na 80 95km/h. Jinak tak vysoký pokuty dávají za tyhle rychlosti v obci

ricky
hodnocení

No tam spíš jde o to IG-L prej na to je přísnější sazba..
break

Ano, je to přísnější , ale 3km rozdíl není tak drastickej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]