Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie skútr 125ccm,výměna,jak povolit koroze

Od: bubla® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,poprosím vás o radu jak odpojit baterií která má korozi na svorkovnice viz foto...Nemohl jsem to povolit ani kleštěmi,poraďte mi prosím jak to vyřešit..Přeji hezký zbytek dne a děkuji za odpověď..
Baterie skútr 125ccm,výměna,jak povolit koroze

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

sprej "uvolňovač šroubů" nebo alespoň WD - opakovaně postříkat a nechat zatéct, co půjde

hodnocení

0x

Hlavně to nepovolujte kleštěmi, ale patřičným klíčem na matky (nejlépe "Gola"). Možná ani ten WD nebude potřeba.

hodnocení

0x

Tak jestli nejde povolit ani klíčem-zdá se mě inbus 5,tak nejinteligentější řešení by bylo ustřihnout těsně za očkem a nahradit novým.Nebo odvrtat,opatrně majzlíkem...

kare
Souhlasím *palec*
Stejně je očko na výměnu. Ono by i stačilo párkrát s tím očkem pohnout nahoru a dolu a upadlo by. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]