Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepis automobilu

Od: pepino16 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

je potřeba dělat evidenční kontrolu na předváděcí auto z autorizované prodejny? Popřípadě nabízí ty kontroly samotné autosalony a nebo si to musím zařídit sám?
Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Podepíšeš kupní smlouvu,zaplatíš a odjíždíš na evidenčku a potom na úřad.
Něco není jasné...udělat řidičák je daleko složitější.

A v autorizovaníé prodejně ho nechají jen tak odjet s autem bez zápisu ZMĚNY?!

jirib
Podepisuješ smlouvu,kde máš uvedeno do kdy to musíš přepsat...jinak smluvní pokuta a né malá nebo odstoupení od smlouvy a zpátky ti vrátí jen zlomek ceny...
id

Před měsícem jsem kupovala předváděcí auto 8 měsíců staré. Nikam jsem nejezdila, nic nevyřizovala. Podepsala jsem jim plnou moc a vše vyřídili oni. Já odjela pouze domů.

I když v KS je klauzole o čase na provedení zápisu změny nemá právní oporu ! Prodejce je povinen ve spolupráci s kupujícím zápis změny. nebo se toto změnilo?

Takž zajisté má prodejce jiné zabezpečení zápisu změny než jak pane jirib popisujete!

hodnocení

0x
Obvykle mají v autosalonech na tyto věci slečnu, která vše zařídí..ale jak je to v tom vašem konkrétním případě se budete muset zeptat TAM.. Přece není problém tam zavolat..Budu si u vás brát to a to auto a jak to bude s přepisem? Takže ANO.. nabízejí se i tyto služby

xenofob
hodnocení

0x

predvadeci auta mohou a nemusi byt registrovana, dozat proto považuji za hloupý a tazatel by si mel uvedomit ze je nutne uvest podstatnou informaci, nikoliv info že auto je ležák

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]