Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Držák něčeho?

Od: tazatel odpovědí: 17 změna:
Poraďte prosím, co by to mohlo být. Nemáte někdo aspoň tušení?
Díky.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Opravdu nemám tušení.

Ale zkus dát fotku.

hodnocení

0x

Opravdu jsem to nepoznal, pokud to ale není NIC.

Páč to jste nám právě ukázal a popsal.

asa
hodnocení

0x

Je to přece držák tam toho, co drží tamto, aby to drželo na svém místě. *pivo*

tazatel
hodnocení

Jsem tam dával fotky tři. Tak nevím proč tam nebyly. Hlavně že " Váš dotaz byl odeslán". Teď jsem tady za blbce.
Držák něčeho?
Držák něčeho? #2
Držák něčeho? #3

A jak jste k němu přišel? Doma při úklidu? Garáže? Co máte za auto nebo měl? Trochu nám víc napovězte.

A nebo jste koupil dům a tam to bylo v nepořádku po bývalém majiteli a teď babo raď?

Takto naslepo netuším. Bohužel.

V noci dáte dotaz s obrázky a nezkontrolujete si to?

Až při svačině?

Nepoznám, co je to za držák.

tazatel
hodnocení

Ano, při úklidu garáže ve které dřív byla Škoda 100. Ale možná to s tím vůbec nesouvisí.

Napadla mne škoda 120 a kolem přední nápravy, ale netuším.

Jo, taky mě to napadlo, zda to nedrží brzdový třmen? Ale nikdy jsem neměl řadu 742, takže netuším.

Třmen asi neee..Ta díra se závitem bude tuším M6 a ty díry větší tak 8-10mm.. Ať je to co je to,tak pokud tazatel sám neví a nepotřebuje to,tak to může s klidným srdcem vyhodit či darovat.. Každopádně zpeněžitelnost té věci je mizivá:)

hodnocení

0x
Kdybyste to ještě změřil,tak můžeme hádat dál.. Napište prosím rozměry toho onoho bazmeku a rozměry děr..Pak možná někdo uhádne:)
tazatel
hodnocení

Máte pravdu, na tom se dá sotva vydělat. Jde spíš o to, že veteránisti všechno pracně shánějí a některé, kolikrát na pohled bezvýznamné "kousky něčeho" nejdou sehnat vůbec. Tak jsem si říkal, někdo to může shánět a bude rád že to našel. Vyhodit to můžu snadno. Ale nejdřív to dám na inzerát jako věc neurčitou, třeba se někdo ozve. I kdyby zadarmo. Věci mají sloužit, pokud to ještě jde.
tazatel
hodnocení

Rozměry na obrázku.
Držák něčeho? #4

Díky.. Máte pravdu.Také si opravuji stará auta a něco sehnat je kumšt.. Bohužel ani rozměry moc nenapověděly.. stále nevím co to může být :(
tazatel
hodnocení

Hledal jsem pomocí aplikace Search by image (zatím nejschopnější na hledání podle obrázku) a možná se blížíme určitému výsledku přátelé. Uvádím zde několik příkladů, k čemu ta věc může být. V podstatě se to shoduje: Je to nejspíš držák zásuvky přívěsného vozíku. příp. přívěsu.
automotivesuperstore.com./...
Zahnutý držák malé kulaté plastové zásuvky
moto-opt.tiu.ru/...
Boční konzola spínače vakuového jeřábu
ktcables.wordpress.com/...
Držák kabelové zásuvky přívěsu k montáži na auto
Držák něčeho? #5
Jo..mohlo by to být ono.. Tvarově je to nejpodobnější

slon
hodnocení

0x

Napadá mě součást pantu dveří - toto zasunuté v kastli ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]