Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lpg nádrž

Od: hulk odpovědí: 19 změna:

Zdravím čeká mě vyměna vnitřni nadrže lpg a zjistil jsem že na bazarech jsou za celkem dobré ceny starší pár let i teměř nové , ale nejsou k nim ty vyrobní papíry. Je to vůbec nutne když datum výroby je vyraženo na samotné nadrži včetně všech zbylých údaju.? Bude ji někdo, tu dle mě zbytečnou stejně cizím jazykem psanou A4 papír chtít?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Ano bude chtít na emisích + STK...
Potřebujete mít v TP zapsáno výrobní číslo nádrže a dle papíru datum výroby(1.montáže).
hulk
hodnocení

však je to vyraženo na samotné nádrži na tom papíru není nic navíc...

jirib
Chceš radu nebo se chceš hádat?
Před 22lety jsem to měl ve Š100...
a potom ve 120-ce a potom ve 125-ce...
hulk
hodnocení

a? ja ji mam ted deset let, predtim taky ve 120.Je jak nová a papir od ni nikdo nikdy nechtel v reviznim protokolu jsou napsané casti ktere jdou vycist ze samostatných dílů...hadat se nechci. Prostě jen chci vědět kcemu komu je ten papir v polštině? Stejne je tu pár znacek nádrží a ty jsou hoologovane to kazdekj ví.
jirib
Máš ve velkém techničáku a v knížečce o kontrole těsnosti zapsané výrobní číslo nádrže?

hodnocení

0x

Já bych se obrátil na svého plynaře a zkonzultoval to s ním. On mi nařídí příslušná razítka a další byrokracii.

hulk
hodnocení

ten montuje nové, má z toho provize a nakupuje draho... co on mi řiakl za cenu nové, ja našel v pohode novou o 1500 meně

jirib
Levně koupíš,ale nezapíšou ti jí...a vo tom to je...
Chceš radu nebo se chceš hádat?
hulk
hodnocení

hadat se nechci, proc se tedy prodávají starší nádrže? když nejdou zapsat podle tebe A k tomu plynarovi uz dal radsi nic.

tak vymen plynare

xenofob
hodnocení

0x

kDYŽ NEKDO UKRADNE AUTO A PRODÁVÁ Z NĚJ NÁDRŽ LOGICKY K NÍ NEMÁ NIC..STEJNĚ TAK K SEDAČKÁM KOLŮM MOTORU ATD

Nemusí být přece kradená..Spousta aut se rozebírá na dily, protože se je nevyplatí opravovat..Taky bych si tu nádrž vymontoval,pokud by měla pár let platnosti a auto bych dával do likvidace.A ten papírek,co dávají k nové nádrži po mě taky nikdo nikdy nechtěl.

Jasně, vše z aut na díly je vždy kradené :-D.

Co vrakoviště? Odkoupí vrak a přeprodají díly.

hodnocení

0x
Pokud tam ta nádrž pasuje rozměrově a má platnost,tak jí tam dejte a neřešte to.Potom zajet na revizi, která je nutná pro STK a je to.Revize musí dopadnout dobře,pokud vám nebude nic unikat a nádrž bude platná.Sám jsem si ji vyměnil u Felicie a pak jel na revizi.. Papírek v polštině nikoho nezajímal
cumulos
Také jsem do nedávna jezdil na LPG.A jezdil na revize k plynažům,kteří na tom neměli zájem oškubat zákazníky.Po výměně(třeba starší)nádrže svépomocí mě zkontroloval těsnost a vystavil revizní protokol s výrobnímy čísly i nově zabudované nádrže.Tenhle se předkládal s TP na STK.Jiné doklady na STK nechtějí.

xenofob
hodnocení

0x

těch 1500 se ušetřit dá s rizkem, že tazatel kupuje padělek :-P

jurajjuraj*
hodnocení

0x

kam ten svet speje , koupit si neco bez papiru nebo zaplatit o 1500,- vic a vedet co mam vcetne papiru? to je nutne u toho premyslet?

jenda22
hodnocení

0x
Dacia s LPG z vyroby nema omezeni nadrze na plyn. Proc jina nadrz i v perfektnim stavu po 10 letech musi nikdo nevysvetlil.

A u Caddy s cng se musí měnit... ale jsou na podvozku pod štíty a můžou trpět od soli a sněhu na silnici či bláta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]