Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Fabia I 1.9 tdi 74kw atd výměna spojky

Od: lp* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny, zajímala by mě orientačně cena výměny spojky u Škody fabie I combi 1.9 tdi 74kw. O výměně uvažuju, jelikož při rychlém řazení a akceleraci mi začala spojka prokluzovat.. Díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Se ptej tam kde to budeš dělat...

Sada Sachs jde sehnat do 3k (lamela přítlačák vypínací ložisko), s tim tě ale servis vyfakuje ať si svý díly montuješ sám *smich*

Servisy tak 10k a víc, ca 6k sada + 4k práce*smich*

Slušnej garážník tak 6k..

hodnocení

0x

Schválně jsem zavolal do servisu, kam jsem dřív jezdil. Tak prý komplet na tvoje auto 23 tisíc. :-D

xenofob
hodnocení

0x

spojka setrvačník 18.750,- Kč i s DPH - firma Táta a Syn Na Dvorku

hodnocení

0x
Osobne bych jako cenu kterou sem ochoten akceptovat byla tak 13 litrú
Musíš hledat daj se najít kluci co si za praci vemou 2-3 litry max a praci odvedou perfektní a pokud budeš mít štéstí tak seženeš šikulu co bude akceptovat i tebou donesené díly
Poptej se i na škoda klubech protože davat 23 litrú je blbost a za mě i zlodějina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]