Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se převádět bez povinného ručení?

Od: beggycev* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám následující problém:

Mám motorku, na které už cca dva roky nejezdím. Poslední rok jsem ji už ani nepojišťoval, ale neodhlásil. Teď bych ji rád prodal, chtěl bych využít polopřevod - odhlásit na nového majitele a dál se nestarat, ale tuším, že kvůli tomu pojištění bude asi problém. Nevíte jak mám postupovat? Asi bych ji zkusil ještě pojistit a potom vyřídit odhlášení, nevíte prosím, jestli tohle jde?

Předem děkuji za odpovědi a rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

3x

Dobrý den.Na pojištění se vykašlete.Prodejte to a odhlašte na nového majitele.Povinné ručení musíte mít při přihlašování.

beggycev*
hodnocení

Pokud je to tak, jak říkáte, tak pro mě má vaše rada cenu zlata, děkuji.

pokud jste spokojen s pravdivou odpovědí, a rozdáváte pomyslně zlato, zasloužil by si poradce za kvalitní radu bod.

To je to tlačítko vpravo, dobrá odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]