Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám problém se samozamykáním auta fábia 1.
Při odemknutí klíčem ( nemám DO) se auto hned samo uzamkne, kromě spolujezdcových dveří.
Když ty neuzamčené spolujezdcovi dveře otevřu, tak při zavření těchto dveří se opět auto odemkne.....a tak pořád dokola. Udělá to i při nastartovaném motoru, při zavření řidičových dveří se auto zamkne taky a spolujezdec zůstane otevřený, stejně jako popisuju na začátku. Čím by toto mohlo být? Vyměnil jsem řidičův zámek a dělá to pořád. Díky za radu.
Vyměnil jsem řidičův zámek a dělá to pořád. ...za nový, funkční, bez závad? Vypadá to pořád na vadný mikrospínač zámku, sedřena ovládací část, opotřebena mechanicky. Nebo může být problém v plošném spoji, studený spoj, poškozena vodivá Cu vrstva. Pak kontrola i zámku spolujezdce...řešil jsem loni na podzim, podobné chování, Fabie 1, 2000, taky centrál bez DO...řešil jsem oba zámky výměnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.