Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Vlastním levnou diagnostiku z číny za pár šupů ( google.com/... ale již několikrát přišla vhod. Používal jsem aplikaci Torque - výborná aplikace, akorát ukazuje pouze chybové kódy, které přetrvávají. Jinak bych ani nehledal jinou apk.
Nuže pár dní nazpět se mi při jízdě rozsvítila kontrolka motoru a auto trochu zacukalo ale než jsem zastavil a napojil mou diag s Torque tak problém zmizel. V servisu mi bylo řečeno, že řídící jednotka má všechny chyby zapsané v paměti a že oni se svou diag. vidí vše. Umí to vůbec nějaká aplikace společně s mou malou diagnostikou? Není třeba nějaký plugin do Torque? Ze zvědavosti bych rád zjistil co tomu autu bylo a nechci kvůli tomu hned hnát do servisu :D
Díky za tipy!
Mobilní appky jsou k ničemu. Pořiď si starší noťas a čínský klon Delphi DS150E. Běžně k dostání na Aukru nebo Bazoši. Pro domácí použití parádní věc.
Některá ŘJ pokud závada nertvá, tak po X startech závadu smažou... Je to od typu auta a ŘJ. Není plně pravdou, že všechny závady zůstávají v jednotce zapsané! Pokud je to závada z okruhu závad OBD, tak jste na tom stejně i lepší diagnostikou. "Lepší" diagnostikou se načtou závady co nejsou specifické pro OBD a ty co jsou třeba speciálně pro značku vozu, byť ovlivňují chod motoru. Taky záleží o jaké vozidlo se jedná a jaký rozsah parametrů povolil výrobce k diagnostice. Celkem dost parametrů je v OBD třeba u amerických aut...
Já používám tuto apku,je česky,ale jesti načte toho více než Torque nevím play.google.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.