Nejste přihlášen/a.
Co myslíte tím ...stránce Volvo Czech, myslíte že nejsou prověřené? Určitě od prodejce je NESROVNATELNĚ jistější koupě než v bazaru. Není problém nechat prověřit VIN. Jinak u takto nového vozu náklady budou samozřejmě na servis, který bude u Volva dražší- ale nebude to asi zas takový rozdíl a vozidla budou v záruce tudíž velké opravy by se Vás neměly týkat. Pro porovnání bych si ještě prověřil délku záruky či km, ale Volvo je min o 1 level výše / tím myslím kvalitu, design, bezpečnost, prostor interiéru pro pasažery,...tím prostorem myslím třeba to, že Škoda se "podbízí" českým zákazníkům velikostí kufru, ale to je na úkor velikosti prostoru pro pasažery. Ale kolikrát vezu 10 pytlů cementu a kolikrát ve voze jedou pasažeři?/ A podívejte se na 15 let satré Vovo- bez rezi a porovnejte se Škodou.
sorry jako, dáma by měla absolvovat zkušební jízdu a rozhodnout se sama, musí posoudit výhled z auta posez ovládání a jídzní valastnosti...také zda je karoserie vhodná k přepravě psa
problém u Volva vidím v jeho "dizajnových" zadních světlech a stím souvisejícím úzkým vstupem do zavazadlového prostoru...ty páte dvěře jsou prostě vzhledem k velikosti auta malé
osobně bych se obával množství elektroniky a stím souvisejícím vyšším rizikem častých návštěvy servisů
takže nejdříve zkušební jízdu , poptat se prodejce na to jak si daný model vede pokud jde o reklamace a pak se rozhodnout
Mysleljsem ..nejsou prověřené... bylo tam NE - podle mne JSOU prověřené, ale nic nebrání ověření VIN vozu. Jinak já Volvo nemám, i když i to bylo v mém hledáčku firemního vozu.. nakonec vyhrálo Subaru. Ale např kolega zvolil Škodu Kodiak a již ho zlobí ty lišty na dveřích. Jinak co znám majitele tak jak majitelé nových vozů naprosto spokojený, tak i majitelé starších spokojeni. Když jsem sedal do zánovní V60 / std verze ne Cross/, tak si člověk připadá jek v luxusním obýváku zatímco Škoda ... není špatná...ale je to jinde. Možná, že mám Škodu okoukanou, ale ten severský design je moooooc pěkný. Jinak samozřejmě vozidlo vyzkoušet je naprostá samozřejmost. Ale ne na 5 minutovou jízdu - ideální je víkend- sednout, prohlídnout, nemít skoro celý mozek zaneprázněný ovládáním nového vozu- pak si nevšimnu těch detailů, které v reálu dělají ten celkový výsledek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.