Ahoj, vím že mikrospínač zámku je u Fabií (a koncernu obecně) častá závada. Většinou však lidi řeší, že jim to nesignalizuje otevřené dveře nebo nefunguje centrál. Já zjistil, že když zamykám u řidiče, zamknout se všechny dveře, ale vždy jen jednoduchým cvaknutím a nerozbliká se mi červená LEDka u čudlíku na dveřích. Odemykání taky funguje. Nejdou klíčem v zámku stahovat a vytahovat okna. Od spolujezdce funguje všechno jak má - okna stáhnu i vytáhnu, při zamykání to udělá takové to dvojité zamknutí a rozbliká se LEDka u řidiče. Bude tohle taky nějakým mikrospínačem? Nevím totiž kolik jich v zámku je a nerad bych ho tahal ven zbytečně, kdyby to znamenalo problém jinde. Čekal bych totiž, že centrál nepůjde od řidiče vůbec. Tak mě zajímá, kolik spínačů v zámku vlastně a jaké mají funkce, případně zda jsou všechny stejné. Pokud by někdo věděl, budu rád
Spínače pro polohu zámku, uvnitř zámku. Ten na světla je jen jeden vně zámku. doplněno 23.08.21 07:54: Červeně zakroužkované jsou spínače zámků. Při dlouhém sepnutí stahují okno při krátkém jen zamknou. Zeleně-drátky červený a modrý je spínači pro signalizaci zapnutých a otevřených dveří. doplněno 23.08.21 07:57: *polohu klíče v zámku. **červeně zakroužkované pro polohu klíče v zámku.
Díky, super, tak na ně mrknu, proměřím a případně vyměním. Jen mi to jako "mikrospínač zámku Fabia" furt všude hází jen ten větší vnější na otevření dveří, nevíš kde koupit originál ten vnitřní?
Budou studený spoje konektoru na tom plošným spoji uvnitř zámku
xenofob
o víkendu jsem rozdělal zámek na 15 let staré O1, do mrtě...plošné spoje jako nové, blbý mikrospínač a zasraný motorek...kdyby v autokelly nezavírali ve 13.00 hod, šlehnu s tím o zem a jedu koupit za pár stokorun druhovýrobu...v dobách kdy stál motorek pár tisíc a nebyla druhovýroby se vyplatilo opravovat, dnes už ne
i ten "originální" s logy audi a vw na plastech nebo na krabičkách mé podle označení mikrospínače z číny a na spodní straně motorku je samolepka made in vietnam
Taky jsem přemýšlel, jestli spíš nekoupit nový, když stojí pár stovek, ale když už ho stejně budu muset vytáhnout ven, tak to zkusím nejdřív opravit, což ostatně dělám u většiny nefunkčních věcí
Ale životnost je dosti velká. Proměř a mrkni na páčky. Většinou se páčka ubrousí jen u toho velkého vnějšího co všici řeší a v náhradě je provedení bez vodotěsné gumičky, přitom se dá sehnat s gumičkou...
O to mi šlo, jestli právě někdo neví přesně, jaký typ to je. Rád bych si je koupil předem a udělal opravu během jednoho dne komplet Z fotky vidím, že mají vývody do DPS do pravého úhlu, ale velikost ani vzdálenost vývodů si netroufám z fotky odhadovat.
podobne spínče se daji koupit ve firmách jako GES nebo AME...ze škodafora je nutné zjisti řesné označení, případně zámek rozdělat a ůpodívat na spínač...po demontáži zámku doporučuji i vyčištění elektomotorku, zpravidla má zanesený komutátor a proto časem přestává spolehlivě fungovat...
Pokud se nepletu, tak všechny spínače jsou stejné, měl jsem to rozdělané letos a měnil jen vrchní kryt s "páčkou", tam byl problém, sedřený plast...jinak mechanicky vypadal uvnitř jako nový, přechodový odpor stejný jako nový, alespoň u mě... Tady google.com/... a výměna skoda-club.net/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.