Zdravím, pánové Vybírám si nové = použité auto. Najezdím ročně ca 25tis. ale dálnice málo, spíš hodně okresky, denně 20km do práce, 20km z práce a pak hodně výletujeme. Jezdím sama nebo ve dvou. Mám radši auta menší (ne úplné prcky, ale nepotřebuji mondeo kombi). Jsem ráda, když to trochu táhne a dá se s tím aspoň něco předjet, ale zas to nemusí být raketa (prostě předjet strejdu s kloboukem, víc nečekám). Doteď jsem jezdila v golfu VII 1.2 TSI a byla celkem spokojená, byť by tedy mohl být živější, to jo. Koukala jsem na na Hondu Civic, rok 2012-14, benzín 1.4, 73kW je to tento model sauto.cz/... Auto bych šla samozřejmě vybrat s mechanikem. Jen bych ráda věděla, jestli někdo má zkušenost, auto třeba má/měl nebo je mechanik a tak, zda je to auto dobré, i v této motorizaci, jestli trpí na nějaké konkrétní problémy, co si pohlídat... a nebo hledám úplně blbě? Mně se prostě líbí ten design, no Moc díky za jakýkoliv postřeh
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.