Dobrý den. V neděli v noci chci jet z Brna do Prešova. Pojedu poprvé. Která cesta je nejlepší? Podle Waze je nejrychlejší cesta přes Zlín, ale tu mi teď v rodině rozmlouvali, že ta cesta není dobrá. Poradili byste mi, prosím?
Já myslím, že v noci problém nebude. Ve Zlíně bude klid a nebude to ucpané jako přes den.
gazda*
Jel jsem nedávno v noci trasu Púchov-Brno přes Zlín. Bylo to úplně v pohodě. Jenom pozor, na jednom místě je ve Zlíně úsekové měření rychlosti. Jinak za hranicemi na Slovensku v první vesnici stojí kontrola Covid opatření. Jezdím pomocí aplikace Waze a je to celkem fajn. Upozorní i na to úsekové měření a jiné věci na trase. Od hranic na dálnici za Púchovem je to hodně vesnic, tak se to trošku táhne. V noci pozor na zvěř.
nevimjmeno
Děkuji moc. Budu vyrážet kolem třetí ráno, aby dcera kus cesty prospala a právě kvůli provozu. Tak to asi zkusím přes ten Zlín.
Kvoli rekonštrukcii cesty prvej triedy medzi Martinom v začiatkom ďiaľnice pred Liptovským Mikulášom je ideálne sa tomu úseku vyhnúť,tento úsek ešte nemá ďiaľnicu. Doprava tam kolabuje. Ja osobne z Brna by som šiel smerom na Trenčín, Bánovce nad Bebravou,Prievidza,Zvolen,Banská Bystrica,Podbrezová a cez Čertovicu na Hybe a tam sa napojíte na ďiaľnicu do Prešova.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.