Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potrebovyl bych vědět jestli existuje nějaky pripravek ktery by z karoserie šetrně odstranil barvu (koupil jsem auto a nekdo ho asi omylem potrel barvou, nekjspis syntetika) zkousel jsem zatim na miste na ktere neni moc videt tri druhy redidel a toluenové rozpouštědlo a čistič, to bylo velmi slabe temer zadny rozdil pak jsem zkusil aceton a odstranovac starych natěrů a to bylo zase moc silné. kdyby to bylo jen na jednom miste tak to zavezu do lakovny ale protože je to na několika mistech tak by se to radši pokusil nějak odtranit. Za případné nápady, předem děkuji.
To jako fakt? Podle mě docela odvážný pokus
já bych zkusl, co radí "kami" skoro každá barva jde sundat ředidlem, ale lak ne, já ředidly čistil lak auta a lak to nenarušilo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.