Nejste přihlášen/a.
Zdravím, stal se mi menší problém na autě, konkrétně, že mi začalo slabě svítit potkávací světlo na pravé straně, den/dva nato jsem zjistil, že dálkové na té stejné straně nefunguje vůbec... tak jsem dneska šel koupit žárovku (potkávací), protože mě napadlo, že jednoduše odešla.. Ale po výměně žárovky svítí stále stejně slabě... intenzitu svítivosti bych přirovnal k parkovačkám. Nenapadá vás, čím by to mohlo být? Pravděpodobně se servisu nevyhnu, ale nerad bych byl týden bez auta, tak se prvně ptám zde.
Auto: Toyota Corolla 1.4VVTI, 2005
Na autech z 90% jsou fastony cínované (šedivé) a kdyby se takto trhal, tak má uvnitř zbytek izolace. Tohle krimpovalo nějaký čuně a ještě ho zlomilo.
Jasný problém. Znovu nakrimpovat.
Mě se osvědčili kleště Knipex, ale málo kdo umí krimpnout faston nebo kabelové oko jak z fabriky.
Dobrá tedy, dívám se na ty fastony, ale nevím který... našel jsem tyhle
Který z nich bude ideální? například průzeř vodiče, průměr atd.. v tomhle se fakt nevyznám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.