Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za kulicky v pneu?

Od: meart odpovědí: 14 změna:
Zdravim vas, muzete mi rict, co je to za male kulicky? Jedna se o vyzutou pneu z motorky. Ten velky kus je vnitrni strana ventilku, zajimaji me ty male koralky.
Díky

Co je to za kulicky v pneu?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To je klouzek, kterým je posypaná vnitřní strana pneumatiky.

Takový kule? Já hádal spíš zbytky gumy po vyjmutí z formy (nebo vada formy).

Já teda nevím *zmateny*, ale klouzek (mastek) je bílý prášek, jemnější než hladká mouka. Používal se, aby se duše nelepila k plášti. Tyhle "broky"by tomu asi moc nezabránily, spíš by mohly prodřít duši.

Také jsem se tomu kdysi divil. Po zmáčknutí kleštěmi se to rozpadlo.

hodnocení

1x
To jsem jediný, koho zaráží ten ventilek v pneumatice? *smich* nebo je to jen odřízlý zbytek co vypadl z ráfku?

Motorky neznám, ale bylo mě to divný. Tazatel to popsal, tak jsem si myslel, že to asi bude ok, ale hlodá mě to 50:50.

Prostě divný *zmateny*

Ne, nejste jediný, taky jsem si ho všiml. Ale nepřišlo mi to důležité a nechtěl jsem tady rozpoutat diskusi o něčem mimo otázku.

meart
hodnocení

Hlada, dekuji za vysvetleni. Zajimave, setkal jsem se s tim poprve v zivote.

hodnocení

0x

Klouzek vypaá opravdu jinak.

Spíše bych myslel, že to je grafit.

Leda, že by foukali pneu těsně u Černobylské elektrárny :)

asd1
hodnocení

0x

Abrazivo z tryskače..?

hodnocení

0x

Aha...tak možná samá voda u všech.

Vypadá to možná na vyvažovací granulát:

motorkari.cz/...

To je dobré zjištění. To může být ono. Já jsem měl kuličky v pneumatice od auta a ty se po rozmáčknutí rozpadly.

To jako že se to samo vyváží? A japa by to mohlo fungovat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]