Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divná expanzka

Od: febi odpovědí: 9 změna:
Cau, mam expanzni nádobu febi 445359103 a víčko mi na ni nedrží jak na minule nádobě.
Neklapne ale je utazene. Nevim jak moc utahnout, je to nornalni? Nejspíš není kompatibilni s timto autem.. A navíc absolutne nedrží ten konektor a furt píská malo vody. Minula expanzka mi praskla.. Nevadi ze je od ni trochu řemen a gufero?
Fabia 1.4mpi

Divná expanzka
Divná expanzka #2
Divná expanzka #3

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Připada mi že ten konektor neni pořadně docvaklej proto padá
Co se týče toho utažení utahuj normalně s citem žádný rvaní na sílu
Řemen a gufero bych postříkal čističem na brzdy
jesup*
hodnocení

Není no on skoro ani nejde. V minulé to šlo úplně samo nemusel jsem použít sílu. Zkusim ho tam fakt narvat ale chce to mega sílu.. Jinak víčko je divně dotáhle, minule bylo vodorovně a ted je svisle jakoby ale možná se to ještě pohne.. Ze za par dni to pujde dotahnout, že?byl jsem zvyklej na to kliknutí, že to zapadlo ale ted to není. Ale dotazena je dost
Jinak mám pocit, že ani taková febi expanzka neni, možná v rusku :D to číslo co tam je me odkazuje na ruské stránky a na wv polo 1.4 16v. Vyměnili mi ji v servisu ani jsem to nechtěl. No snad ostatní opravy provedli dobře :D
asd1

Pokud nesedí číslo dílu pro tvoje auto a dal to tam servis, tak jim to hoď na hlavu ať tam dají to co tam patří + náklady na cestu k nim. (že by další lumen v dílně...?)

asd1

Podle čísla sedí...

jesup*
hodnocení

Sedí? Nevím kde to najít. Vin TMBDB46Y433741156
Koukal jsem na skoda dily a pemu a tam mi to to číslo ani nenašlo. Nenašlo mi to ani kde expanzku koupit.
asd1

meart
hodnocení

0x
Zdravim. No ono febi neni kdoví co. Ale i u originalu jsou zmetky. Ja bych rekl, ze to bude nejspis celkovou kvalitou toho vyrobku. Tesim se az mi v ofci ta sama taky praskne... Je tam uz 20 let, tak to cekam kazdym dnem

jesup*
hodnocení

Konektor tam nedrží vůbec. Jsou asi malý ty zobacky. Škoda
asd1

Ty by měly jít upravit.. Podobný věci dělám pájkou s regulací teploty, neni problém zobáček vytvarovat podle potřebvy..

Nebo to jinak zajistit proti vytažení - přidrátovat, drcpáska apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]