Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazují se aktualizace map

Od: simona odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám navigaci Garmin koupenou v roce 2013, někdy v roce 2015 jsem aktualizovala mapy (podařilo se). Ted když je chci znovu aktualizovat tak se přihlásím do aplikace Garmin express (kterou mě nutilo stahnout) a zobrazují se aktualice jen na software a žádné mapy, přičemš se určitě za posledních 5 let dost změnily. Software jsem aktualizovala a nic víc to nenabízí.

Na originální krabici je napsáno: Služba Lifetime představuje bezplatnou aktualizaci mapy Atlas czech + Adresy CR po celou dobu životnosti přístroje.

Moc prosím o pomoc.

Děkuji

Nezobrazují se aktualizace map
Nezobrazují se aktualizace map #2
Nezobrazují se aktualizace map #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Životnost přístroje je daná nějakým výrobcem stanoveným časem. Není to myšleno na věčné časy. Je tedy možné, že máte oficiálně smůlu.

hodnocení

0x

Věřím, že to děláte dobře. Mám podobnou zkušenost. Osobně jsem už před léty na jejich podřadné a extrémně předražené mapy rezignoval a navigaci používám jen k dohledání kešek. Není nad české mapy od Seznamu.

hodnocení

0x
Mapy je nutné pravidelně aktualizovat, jinak je po dvou letech životnost výrobku považována za ukončenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]