Zdravim, Teď v noci jsem jel delší cestu a po chvíli jsem si všiml, že se zvedla ručička termostatu až ke 110 stupňům - zastavil jsem, nechal běžet motor na volnobeh, zapl topení na max a čekal, co se bude dít. Teplota na termostatu začala klesat na 90 stupňů, ale i když bylo topení na max, nešel z větrání teplý vzduch. Auto hučí jsko divé, ale když s tím zase popojedu, tak teplota začne růst. Chladicí kapaliny i oleje je dostatek a i hadice od ni vedoucí je teplá. Nevite, čím to muže být? Že by vadná vodní pumpa, vadná sahara? Najeto 233tkm, za chvíli je v plánu měnit rozvody i s vodní pumpou (naposled děláno při 120tkm, interval výměny je každých 120tkm). Škoda Octavia 2 facelift 1,9 TDI BXE. Díky za všechny rady a odpovědi.
Opravdu těsnění? Když jsem se díval dnes odpoledne za studena do expanzky, chladicí kapalina je přesně mezi ryskama a není v ni žádná skvrna, takže olej do expanzky se nedostal, stejně tak víčko kudy se leje olej je celé černé bez jakýchkoliv bílých skvrn a emulze. Ještě mě napadlo, nemůže být problem někde s ucpaným topením, to potom nemá kudy tlak od vodní pumpy jit a začne se zvyšovat teplota?
Po jizde sahni na hadici od chladiče jestli neni tvrda natlakovana Pak koukneš na expanzku pokud bude malo vody a voda po opatrným otevření znatelně přibude tak těsnění Jinak koukej do expanzky při natočenym motoru tou tenkou hadičkou musí týct fest voda a měla by týct i když přidáš plyn Taky múžeš z expanzky stahnout tu tenkou hadičku ucpat šroubem na expanzku nasadit kus hadičky tu ponořit do petky s vodou natočit auto a koukat jestli nejdou bublinly pokud dou zas těsnění
Pokud to netopí (a není ucpaný výměník; klapky ventilace jsou OK), tak je velká provděpodobnost protočený vrtule vodní pumpy - točí se jen hřídel vrtule stojí = není oběh vody nebo je jen malý.. Bych rovnou udělal ty rozvody, a vyměnil i termostat (pár korun a když už to je bez vody..)
Těsnění hlavy - byly by příznaky = tlakování hadic, bublinky ve vodě, voda v oleji, olej ve vodě atd.
Závada vyřešena - problém byl ve vodní pumpě, bylá celá rozsypaná a málem už se dostala ke klice, podle mechanika jsem došel právě včas, než by se potkal motor. Vyměnil jsem tedy komplet rozvody s pumpou a je klid.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.