Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moc se v autech nevyznám, takže jsem si přišel sem pro radu (-:
Sháním nějaké prostorné 4x4 SUV/kombi s velkým kufrem (alespoň cca 500 litrů), 4x4, automat, kožená sedadla, vyhř.sedadla, parkovací asistent, el.ovládaný kufr. Cena max 2 000 000, pokud uvidím, že auto stojí za to, limit můžu navýšit na 2.5M. Budu rád za každou odpověď.
Sháním nějaké prostorné 4x4 SUV/kombi s velkým kufrem (alespoň cca 500 litrů), 4x4, automat, kožená sedadla, vyhř.sedadla, parkovací asistent, el.ovládaný kufr. Cena max 2 000 000, pokud uvidím, že auto stojí za to, limit můžu navýšit na 2.5M. Budu rád za každou odpověď.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
gazda*
4x
Pochybuji, že někdo kdo si dokáže vydělat 2 milióny na auto, tak si nedokáže najít a vybrat vhodný model.
Kdybych vybíral já, tak se kouknu pravděpodobně na Volkswagen Touareg. Jestli bych chtěl něco levnějšího, ale stále odolného a vhodného i do nějakého terénu, tak Toyota Land Cruiser. Jestli něco za rozumnou cenu, tak bych koukal na bráchy Volkswagen Tiguan Allspace, Škoda Kodiaq, Seat Tarraco.
Kdybych vybíral já, tak se kouknu pravděpodobně na Volkswagen Touareg. Jestli bych chtěl něco levnějšího, ale stále odolného a vhodného i do nějakého terénu, tak Toyota Land Cruiser. Jestli něco za rozumnou cenu, tak bych koukal na bráchy Volkswagen Tiguan Allspace, Škoda Kodiaq, Seat Tarraco.
0x
Kup si Nivu za 50tis. a dej do ní milion dva na opravu - víc asi nebude třeba.
Auto bude mít styl a bude originální.
Ale spíš si myslím že si tady děláš z lidí legraci, člověk který má volných 2 mio na auto se neptá jaký auto si má koupit, o tom má už jasnou představu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]