Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prošlá technická 2 mesíce

Od: retr odpovědí: 14 změna:

dobrý den, mám monžnost dostat auto
a dojetí\ má to ale háček. Technická už je prošlá. Zajímalo by mě, jak to tedka je.. Neco jsem slyšel, že technický se kvuli covidu prodlužují...o cca 10 mesíců. Pokud by to bylo tak, me by to moc pomohlo...

díky moc za odpověd.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Propadnuté řidičské nebo profesní průkazy či technické prohlídky vozidel se prodlužují o 10 měsíců. Prodloužení se týká dokladů propadlých v období od 1. září 2020 do 30. června 2021. Platnost českých průkazů, technických prohlídek či licencí je prodloužena o 10 měsíců v celé Evropské unii ode dne jejich původní platnosti. Prodloužení platnosti dokladů je dalším krokem ke snížení mobility občanů v rámci protiepidemických opatření proti Covidu 19. Lidé mohou evropské nařízení využívat od 6. března 2021.

mdcr.cz/...

jenda22
hodnocení

0x

To bylo a už je to pryč.

iks
hodnocení

0x

Blbost platilo to do 30.6 pokud byla technicka do toho data automaticky se prodlouzila

retr
hodnocení

tak technická je do 25.6. Je to psáno na fyzickou osobu..pak tedy s tím mohu jezdit dalších cca 8 měsíců?

Ano. TK platí do 25. 4. 2022.

hodnocení

0x

A je tedy problém zajet na STK k provedení Emisní a Technické Kontroly?

Pokud není-udělejte a máte klid, pokud opvzidlo není chopné splnit požadavky-pak auo nebrat!

doplněno 14.08.21 22:59:

Psal jste dostat =od velmi dobréhokamaráda , od někoho z rodiny...JInak na provedení technické může s autem jet kdokoliv, stačí jen aby měl doklady od vozu -ORV I a ORV II , postaru TP a OTP.

erer

to je pravda, ještě mě napadlo, zdali s tím autem mohu jet na technickou a emise sám, ještě dřív než se to auto na mě napíše?

Pokud by na technické neprošlo, tak bych ho nekupoval. tak bych se s prodavajicim domluvil

mathew

Jet tam může klidně cvičená opice pokud bude mít potřebné doklady to je úplně jedno.

Jestli je to nějaký vrak na dojetí tak pochybuji, že na takovou podmínku dotyčný přistoupí. Možná jo, ale nejspíš vás pošle do háje

jm
Evidenční kontrola je stejně nutná. Takže pokud prodejce nebude souhlasit s tk před prodejem, ať si to nechá.

hodnocení

0x

Byli jsme na STK a emisích v polovině července. V kanceláři mě překvapil velký leták s nabídkou pro zákazníky:

Pokud na STK zadáme své tel. číslo, měsíc před vypršením STK nám přijde SMS s upozorněním. Pokud se hned objednáme, STK nám zadá termín, který se vejde do platnosti. Tato služba je zdarma.

Protože každý někdy zapomene, tuto službu jsme si zadali. Nemusíme sledovat techničák, psát si něco do kalendáře. Oni nás upozorní sami. Myslím, že je to dobrá služba a díky ní propadnutí technické nehrozí. Jaga.

zase neco,aby clovekovi odumirali mozkove bunky.
Na nic nemyslet,pak se divit proc vznika demence :))

Odumírají Vám i nám. Nám proto, že nemusíme myslet na STK.

Vám proto, že už nezvládnou správnou češtinu - podmět rodu ženského, v přísudku tvrdé y. Tedy správně "buňky odumíraly."

Další chyba, ne člověkovi, ale člověku.

Jak vidíte sám, každý máme nějaký problém. Kdo ne? *smich* Jaga.

A jak toto, řeší problém tazatele? NIJAK!

zase nekdo kdo nema argument a ovlada akorat pravovopis.Musite si uvedomit,ze v nase male zemi je spousta oblasti kde dodrzovani pravopisu na skokach bylo nutne zlo,a bylo pouze v vyucovacich hodinach.
Hlavni je ze jste pochopila co jsem vam chtel nazvacit.
A dnesni mladi v dobe PC vam na tu vasi cestinu z vysoka,vite co

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]