Zdravím borci, uz si nevim rady tak proto pisu vam .. Auto mi pada do nouzaku tak jsem dal turbo na repas, tim to neni .. Tak jsem vymenil vsechny podtlakove hadicky a tim to taky neni .. Pak jsem slysel, ze to muze delat tandemove cerpadlo protoze mi i tvrdne pedál za jízdy .. tak jsem vymenil i to a tim to taky neni!’ Muze mi nekdo tady prosim poradit po cem jeste jit? Jinak EGR mam zaslepenej a mam tam dany ten kit .. ale to je blbost aby to delalo ne? PS: C cidlo na sani mam taky nový …
No určitě je problém v podtlaku, pokud tvrdne brzdovy pedál. Tipl bych na vyvevu, ktera je soucasti tandemoveho cerpadla nebo nekde v hadickach prisava. Na tdi byvala obcas volna priruba na te vyveve kde je nasazena hadicka,(na hlave motoru na strane prevodovky, na druhe strane od rozvodu) smena netu se daji najit navody na opravu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.