Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohybujici se volant

Od: ignis odpovědí: 5 změna:
Prosim o radu suzuki ignis,umyval jsem vcera pristrojovku volant packy, atd. A od te doby se mi pohybuje volant i s packama nahoru a dolu, co s tim,muze se s tim tak jezdit? Dekuji Petr

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Asi jste si jej nevědomky odaretoval teď se pohybuje v mezích nastavení.podívejte se pod volant tam je páčka aretace! A ještě dp-vyjmout, koupit stáhnot příručku a prostudovat nastavení.volantu, sedaček...

break

To je pech. Teď tu funkci objevil, když vypucoval auto před prodejem *smich*

hodnocení

2x

Todle ani není možný,mrkněte na IP adresu,jestli to není trol z východu...To je jak bajka od Ivana Mladka z country estrady...nebo nevím jak to nazvat...

před nedávnem přetížení serveru PORADTE.CZ z ruských IP adres a dnes tohle. Že by náhoda?

už jen ten nadpis zaváněl

s tím nesouhlasím*sok*

007cz

hodnocení

1x

Ano, výšková nastavitelnost volantu. Taky jsem to u jednoho auta měla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]