Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nárok na odškodné

Od: jardakunc odpovědí: 6 změna:

Auto v záruce,porucha.Servis cca 55km.Je nárok na kompenzaci paliva?Popřípadě náhradního vozidla po dobu opravy?Děkuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

0x
Když jsem reklamoval telefon, po dobu reklamace jsem druhý nedostal. Stejně tak jako s jiným zbožím. Máte v kupní smlouvě nějakou VIP klauzuli, která by vám náhradní auto přiznala?

hodnocení

0x

Bohužel je to hrozně malinkatým písmem na to, abych ve své křišťálové kouli přečetl co máte napsáno v kupní smlouvě v šupleti. *nevi*

Ale dost silně o tom pochybuji.

Co se týká náhradního vozidla, teoreticky můžete mít nárok v rámci povinného ručení či havarijní pojistky. Ale to opět víte jen Vy, co jste si sjednal.

hodnocení

0x

Dle smlouvy, přečtěte si jí.

hodnocení

0x
Od toho máte smlouvu, kterou jaksi nevidíme, můžete mít nějaké asistenční služby. Ale dobrý prodejce vám poskytne vůz náhradní. Mimochodem, proč se nedomluvíte přímo s ním?

hodnocení

0x

Nezbytné reklamační náklady, ke kterým patří určitě i dopravné, rozhodně můžete požadovat uhradit, máte na to při oprávněné reklamaci nárok.

Požadujte to, možná, že vám radši půjčí to auto zdarma...

hodnocení

0x
V dnešní době je mbohdy i úspěch něco dražšího vyreklamovat bez pravníka...
Aspoň to... Zkuste to nárokovat, držím palce.. Kdyžtak dejte pak vědět jak to dopadlo. Někde jsem četl, že by to snad kompenzováno mělo být, ale že to málokdo nárokuje..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]