Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Přemyšlím o koupi Yaris HYBRID novy. Kdo ho vlastní ,prosím o rady .Jakou máte u Yarisa spotřebu? Kolik je v něm místa? Stáří Vašeho auta a v jakém stavu je baterka? A jestli jste s ním spokojeni anebo byste volili jiné auto.Jsem starší , jezdíme jen dva a kratke cesty.děkují za info.
Pokud jezdíte krátké trasy s malým ročním nájezdem, hybrid nemá smysl...je o 100 tis dražší proto se začíná vyplácet až po ujetí desítek tisíc kilometrů, které možná při vašem malém ročním nájezdu nenajedete ani do konce záruky na baterku...
jel jsem tím, místa na předních sedačkách dost, jsou pohodlné, auto je krásné, řízení je příjemné, záleží na tom, z čeho do yarise přesednete...na můj vkus má nadbytek asistentů...dynamika hybridu je super, to poznáte při rozjezdech ...červený je krásný
Pokud jezdíte málo, volil bych variantu s motorem 1.5, samozřejme ne-hybrid...jede to líp než ty litrové a 1-3 litrové a v případě potřeby jste s tím schopni příležitostně bez problémů jet i po dálnici
při zkušební jízdě mi počítač hybridy ukazoval spotřebu 3.3 litru
Nic vám nebrání zajet si k dolákovi do menší pobočky (např. Příbram) a domluvit si zkušbní jízdu, samozřejhmě tou 1.5 - kou, nechat si vše předvést a vysvětlit...personál tam posedává a nudí se, budou rádi za každého klienta...
Také počet kilometrů který je nutné ujet se dá relativně přesně spočítat...stačí papírová spotřeba hybridu, papírová spotřeba ne-hybridu, průměrná cena benzinu, počet ujetých kilometrů a částka v Kč, kterou tvoří rozdíl v cene hybridu a nehybridu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.