Nejste přihlášen/a.
Prosim Te. Das pak vedet... to tu pise 90% lidi a vis jak to dopada... tak dej fakt vedet, jsem zvedavy. Diky
Podle mě aby to mělo smysl, tak vyměnit podvozek, aspoň to bude pak velké, pohodlné auto.
Proč ne, každého věc, ale kdyby to byla aspoň nějaká stylovka.
Piliny v cerpadle... na to trpely prvni generace cerpadla Fordu v TDCi. Mely moc mekke pistky a vydiraly se. Jinak to je uz vsude stejne. At ford druha generace cerpadel, hdicka od peugeotu, Tdi atd. Vzdy je to o pristupu a kvalitni nafte. Vim o lidech, kteri dokazi zapilinovat i relativne novy motor...
Superbíčko 1.generace. Jedině vzduchový měchy a kvalitní kompresor k tomu(nikdo nezaručí těsnost měchů, mně taky utíka jedna guma pneumatika a zdá se jak nová), nejlépe když bude ocelové tělo kompresor mít a tím dobře se chladit. Neber plasťáky protože to je spotřebka a zatěžuješ Zemi nesmyslama. Pozor na ukroucení kontaktů v malém kompresorku, někdy nevydrží při délevýkonu ten spínač, tečou tam někdy větší proudové.
Pokud jezdíš v horách mrknout na fora jak na čtyřkolku.
Vyvaruj se u Superbéčka 1.generace té nápravy podobné v Passatech. To se Němci chtěli vytáhznout na Italy, ale skončily jako sedláci u Chlumce. Snad byly i druhovýroby na ty nápravy alá Passat a byly komplet kvalitnější
Vždyť od koncernu se nic nekazí. Auta nereznou, zámky fungují, plasty se neloupou...a každá ojetina má do 250 000km s vyplněnou serviskou po důchodci
Jo, má dvě čerpadla. Podávací a tandemový, ale i ta se kazí
Německu se podařilo vytvořit kolem jejich aut oponu výjimečnosti, kvality.
Vytvořila se obrovská kampaň a lidem tlouklo do hlavy "4F"-ŠROTY Ford Fiat Fšechny Francouzi a ovce tomu věří.
Stačí mrknout na tyhle bavoráky kde stojí v podobné výbavě snad víc i Octavie. Proč asi? Hromada svolávaček, mechanika na nic-spojky v háji, problémy s hřídeli, neustálé problémy se startéry, kdy ani auto nenatočí. Řízení bláto
Přitom už tyhle bavoráky nemají tu úroveň, co kdysi měly, jízdními vlastnostmi tuplem ne, co ty přiblblý táhla přední nápravy v těch debilních silentblocích? co zadní náprava u bavoráků třídy 5 generace F10, neštěstí. Zlatý FORD FOCUS MK1 oproti těmhle "bavorákům"!
O těch hliníkových ramenech s čepy přední nápravy jsem psal včera v mém trochu zmateném příspěvku. Měli konstruktéři od BMW poprosit Forda, ať jim dá řešení podvozku z Focusů MK1, pak by si to jen doladili a měli pokoj. Nebo podvozek z Alfy 156 když už chtějí dělat ty "sportovní"auta.
Musím souhlasit. Mám Forda Mondeo MK3. 2.2TDCi motor ještě řady Puma. Bez filtru pevných částit. Mám to v plné výbavě Ghia. Luxusní vozítko. Nedal bych jej z ruky. Pohodlí a ten krouťák... to je pecka. 16let staré auto a jezdí krásně. Člověk se musí starat. A všichni se mi diví že prý Ford jo... to jsou šroty
Doutnaku... uprimne? Bude to nalesteny totalne vydechly srot tesne pred smrti. Nebo to mas od nekoho, kdo to ma od funglovky a dokaze jasne prokazat co se s tim delo. Nebo to je superb s 100 tisici najeto? Blbost. Do dilny mi jezdi dva takove. Jeden 600 tisic najete, druhy 488 tisic, ten je zrovna na zvedaku. Jo, oba dva jezdi. Ale kolik tech veci tam uz je vymenenych. Prepinace svetel ohmatane az na bily plast, vrze to cele jak plastova hracka z tesca. Svetla zazloutle a vybledle. Podvozek uz dost unaveny. Na prvni pohled celkem hezke, na druhy uz jasny srot.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.