Dobrý večer, stačí klidně jedna noc stání a auto má lehce zrezlé brzdy a při prvním zabrždění vždy vydává hnusný drhnoucí zvuk. Na fotce je sice kotouč po dešti, ale i tak je to pořád. Myslíte že to jsou hodně nekvalitní kotouče? Předchozí auto to nedělalo ikdyž stálo delší dobu.
To je ale po tydenim desti v kuse ne? delam si srandu. Rezave to teda je dost. Jde to uplne obrzdit az do zase stribrne plochy? Videl bych to na vymenu za nejake lepsi celolakovane. Ty lakovane aspon nereznou na naboji a nevyhnivaji tak moc ty chladici zebra. Pouzivam Zimmermanny. Po dvou letech kazdodenniho jezdeni a 50tisici kilometrech ta barva je stale na naboji i v chladicich zebrech a je tam pouze sem tam pupinek rezavy. Brzdna plocha miva po desti lehce rezavy nadech od kapek vody. Pri prvnim slapnuti na brzdu jsou zase ciste.
praivo2
Já dal na Yarise dozadu Textary a vepředu jsem nechal ty, co tam byly (nevím, co jsou zač ale při 311k km už to originální asi nebudou). Přední teď zreznou při jakémkoliv náznaku vlhkosti, vzadu je po 2 týdnech deště na brzdné ploše pár teček a jinak čisto
petrovic
Jo, to může být. Já psal jen zkušenost s Zimmermanny. Ty montuju v 95% případů.
Dával jsem Barumy aani po měsíčním neježdění po deštích nevypadali zdaleka tak jak ty na tazatelově autě.Takto vypadali ty Barumy po 4 letech stání v kopřivách.
Jinak na dalších (byť nevím jaké jsou -neměnil jsem zatím ) autechje to podobné jak píše p.Petrovič.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.