Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prepis auta

Od: ot odpovědí: 6 změna:

dobry den bydlym v okrese vsetin a mam problem s prepisem vozidla mam syna ktery spatne slysi cili ma prukaz -ZTP/P ve Valasskem Mezirici jsem pred mesicem prepisoval auto a ale vyzadujou po me poplatek ve vysi-800kc. ale asi pred mesicem jsem taky prepisoval auto ale neplatil jsem nic . soused 2 krat preoisoval auto letos ma to same na dite ZTP/P taki nic neplatil ale pred tydnem jsem prihlasil auto na syna jako majitele a sebe jako provozovatele a vzaly si 800kc otazka... musim zaplatit polatek za prepis auta nebo jsem od toho osvobozen prosim o vasi odpoved dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

0x

Z jakého důvodu byste měl být osvobozen od placení poplatku za registraci? Jedině mne napadá množstevní sleva, pokud registrujete vozidla častěji. *frajer*

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Syn by platit nemusel,ale jestli Vy toť otázka pro odbor dopravy u vás. Od poplatku jsou osvobozeni občané se zvlášť těžkým zdravotním postižením, kterým byly přiznány mimořádné výhody II. Nebo III. stupně ( držitelé průkazu ZTP a ZTP/P).

hodnocení

0x

přepište vozidla na syno a nemusíte nic platit (jen evidenčku)

nu*
hodnocení

0x

držitel ZTP neplatí nic, ale ZTP musí pracovnici-kům úřadu oznámit, že je držitelem průkazky ZTP a průkazku předložit...po Vás jako po nedržiteli průkazyky ZTP právem požadují poplatek 800,-..při registraci na syna, držitele průkazky ZTP nebo ZTP/P se podle zákona o správních poplatcích nevyírá nic

pr
hodnocení

0x

dobry den prosim poradte takze kdyz prihlasim auto do reg.vozidel auto na syna jako majitele vozidla ma ZTP/P a ja budu jako provozovatel budeme platit za prepis vozidla eko dan a poplatek 800kc predem moc dekuji pane-RUDOLF PECHA

cyril*
20.04.10 07:45

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]