Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 308 SW 1.6 VTI zkušenosti?

Od: anezkaa odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, včera jsem měla dohodnutou prohlídku v jednom větším nejmenovaném autobazaru A*A. Telefonicky sem si ověřila dostupnost vozu Ford Mondeo 2.0 TDCI 103KW rok 2008 za 120 000kč. Byla jsem ujištěna, že vůz je na pobočce a připraven na prohlídku. Po příjezdu sem zjistila, že vůz se na pobočce nenachází, že ho omylem převezli na jinou pobočku.

Tak sem chtěla naštvaně odejít, ale pán mě přemluvil, že určitě najdem náhradu. Řekla jsem ok a našli jsme právě Peugeot 308 SW 1.6 VTI 115 KW z roku 2010 najeto necelých 150 000km. Podle VIN jsem dohledala kilometry které sedí. Za vůz chtějí 95 000 Kč. Vůz sice není vzhlevoě tak hezký jako Mondeo, ale zase prostorný je taky, výkon a svižnost je taky v pořádku. Ale četla jsem na netu, že jsou tyto motory hodně poruchový? Jak je teda na tom tento motor a celkově tento vůz? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Jasně že omylem *smich*

To Mondí bylo klasická návnada aby hejl přišel do krámu a mohli si ho zpracovat aby koupil předraženou plečku. Bez legrace. Auto možná dobrý, ale prodejce ani náhodou.

Nechápu, prodejce se hned na úvod projeví jako nespolehlivý a hejl místo toho aby ho poslal do p.. tak se nechá ukecat aby tam koupil úplně něco jinýho než chtěl.. *zed*

hodnocení

0x

Na dotaz neodpovím, ale špatné jsou údajně jen motory HPi -přímovstřikové benzíny a oba dva motory HDi a to 1,6-16V 66kw a 80kw.Doporučil bych spíše motor 1,6-8V hdi

Jinak do motoru nikdy nevidíte, a může Vám spolehlivě sloužit po milion km nebo taky se může stát že najedete deset tisíc a klekne.Ono HOODNĚ záleží o starostlivosti o auto, např. měnění oleje-pokud se měnil místo udávaných 30000km po 15 nebo 10000km pak může být motor s větším proběhem v lepším stavu než druhý co má najeto polovinu!

jarmilatynkova
hodnocení

0x

Mám s Peugeotem velmi dobré zkušenosti. Už ne s AAA. Vůz si pujcte a nechte ho prohlídnout ve znackovem servisem. Doporučuji Mělník.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]