Nejste přihlášen/a.
poradte odkud stáhnout servisní manuál k tomuto autu,DTE...se mi nepodařilo rozchodit...
díky ,tohle jsem už zkoušel ale asi tam bude nějaká chyba protože po instalaci to nejde spustit...
stáhl sem si iso asi 530 Mb,vypálil a po instalaci mi naskočí prohlížeč který neukazuje nic a když kliknu na ikonu zeměkoule tak zmízí...
Nechápu proč po vložení to tam je správně a když to potvrdím tak za lomítkem před manual chybí taková ležatá vlnovka. ( manual)
nevím jak to sem dát vždycky to odkaz přepíše. Jedině to budeš muset doplnit ručně ,ta vlnka je nad tab.před 1°tak ji dát za to lomítko / před manual. Na konci manuals tak u l doplnit apostrof. Použij ang.klavesnici.
ještě jednou děkuji,stáhl - vypálil - nainstaloval a jede! čeština tam není ale nevadí a DTE byla součást názvu pro servisní manuál co sem našel na Rapidu ale už je to pryč protože to nefunguje a nejenom mi...
tuhle věc mám pro kamaráda já mám jen Feldu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.