Nejste přihlášen/a.
Zdravím, včera jsem přijel na černou horu vlastním autem z česka a zrovna jsem zjistil, že by tady mohli vyžadovat mezinárodní ŘP. Ve všem tom shonu s covid testy, přejíždění přes tranzit cesty apod. mě to vůbec nenapadlo a teď už jsem tady, autem tady jezdit nemusím, jen se bojím, že po cestě zpět z budvy do dubrovníka po mně nějaká hlídka bude chtít mezinárodní řidičák a nemůžu se dočíst co mi vlastně hrozí. Máte někdo zkušenosti s tímto? Co mi může hrozit a dá se to nějak vyřešit? Díky
Kdyby jste místo čučení na internet a hledání všeho co jste zapoměl šel na pláž tak by jste udělal líp Pochybuji, že ty ostatní tisíce lidí co tam každý den přijedou nějaký mezinárodní řidičák řeší a stejně tak je to jedno policii. Samozřejmě na aktivního dodržovače každého paragrafu můžete narazit vždycky, ale takový aktivní policajt si najde vždycky něco i kdyby si to musel vymyslet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.