Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesilovač pro subwoofer

Od: tomas35 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci si koupit aktivní subwoofer v ozvučnici do kufru a chci se zeptat jestli musím mít sezilovač. Slyšel sem že když ho mít nebudu tak mi odejde brzo rádio. proto hledám rady. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud mluvíš o AKTIVNÍM subwooferu,hovoří to samo za sebe.Ten má totiž aktivní vyhýbku a zesilovač zabudován,je napájen linkou přímo z vysokoohmového - linkového výstupu.Většinou 0,5V signálu.

JABRAKA

ar*
hodnocení

0x

Pokud chceš dávat subwoofer tak rozhodně zesilovač, Nebo aktivní tubu. Záleží taky jaké je rádio to je základ.

Budešli mít zájem budu prodávat zesik Magnát a tubu osazenou Dexonem.

jabraka*

Vždyť také mluví o tom,že si chce koupit aktivní .Ten má zesilovač ,takže nemusí mít ještě zvlášť.

JABR

doplněno 17.04.10 22:43:

Ještě jsem chtěl dodat,že nemusíš mít ozvučnici,pokud to chceš do kufru.Aspoň se uplatní při basech větší prostor.

JB

ar*

JJ už na to koukám. To jsem přehlédl že chce aktivní ,když se ptá na zesilovač. No hlavně nekupovat rádoby subwoofwry v Penny za 500Kč

p106*

a cena cca? :)

ar*

A to je otazka na tomas35 a nebo na mně?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]