Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych vyměnit (jak jsem zjistil stále původní ve 330 000 km ) palivový filtr na Fabii 1.2 HTP 2004, 47 kW, kód motoru AZQ. Zjistil jsem ale, že pro tuto motorizaci se dělají dva typy, s regulátorem na 3 nebo 4 bary. Podle čísla dílu, který tam je, bohužel nelze zjistit, který tam patří (mají stejné číslo, liší se písmenem za, ale tady žádné není) a prý od roku 2004 se právě dělaly dvě verze.
Vše co jsem našel na fitru: UFI 31 819 00, 6Q0 201 051, datum 16.04.04
VIN kód je TMBJY46YX44095442, kdyby z toho někdo dokázal správný díl zjistit
Díky moc
Rád bych ti pomohl Miki dle VIN, ale nepouští mě to. Takže otevři kapotu a řekni mi nebo odfoť, kolik trubek paliva vede k pravému domku tlumiče (je to taková plastová lišta a z ní vedou ty trubky od podvozku).
Dle toho i dle nádrže se používá ten nebo ten filtr.
Dal bych 4 bary
4 bary bych dal pokud máš filtry dle 9 a 9A
Ahoj, hadice jsou dvě (tři na filtru), tedy dle 9, jinak bych se neptal na filtr s regulátorem díky, tak tu teď mám dvě rozdílné rady
Koukám ještě jednou a měl by to být:
6Q0201051H
3 bar
Ovšem regulovat na vyžším tlaku by to mohlo líp prášit a možná klesne spotřeba .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.