Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoservis Brno?

Od: lip odpovědí: 4 změna:
Rychlej servis v Brně? Doporučíte prosím. Nikde nejsou schopni udělat tlumiče a dvě loziska přední, vyměnit všechny filtry a olej za den nebo dva. A to je to felicia 1.6.
Celkově kam chodit na servis v Brně se Škodovkama? Máme ještě octavii 1.9
Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Znám několik servisů kam občas jezdím, ale je doba dovolených a i mimo tuto dobu mají všichni zakázek na týden i více dopředu.

Ale přes FB mne kontaktovala jakási firma, která slibuje že pro danou potřebnou opravu vyhledá servis který má právě čas. Jen kdybych věděl kam jsem dal na ně odkaz.

lip
hodnocení

Tak aspoň nějaký který to udělá v jednom týdnu

Zkuste například AutoVacek, tel 777187018. Je to u tunýlku pod Lesnou, ale včera jsem jen kolem a nebyla tam žádná auta - takže bych soudil že mají v tomto týdnu dovolenou. Jak po neděli to nevím. Zkusit můžete.

lip
hodnocení

0x

co tohle :D Málo recenzi, ale mají volno. Akorát asi tady v Brně nejsou dlouho.. 3 roky? možná podle firmy.cz
google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]