Nejste přihlášen/a.
VW Golf IV
Zdravím, nevím, jestli jsem otázku zařadila správně, nicméně mě nedávno auto opět překvapilo, když jsem chtěla odemknout (manuálně, dálkové mi nefunguje už dlouho) - "odemkly" se mi jen dveře u řidiče, ostatni ne. Kontrolka alarmu na dveřích stále bliká, takže když nastartuju, tak začne auto houkat. Prosím, v čem může být problém?
Nemám kolem sebe žádného chlapa, který trošku rozumí autům, tak se ptám tady. Díky
Zdravím, nevím, jestli jsem otázku zařadila správně, nicméně mě nedávno auto opět překvapilo, když jsem chtěla odemknout (manuálně, dálkové mi nefunguje už dlouho) - "odemkly" se mi jen dveře u řidiče, ostatni ne. Kontrolka alarmu na dveřích stále bliká, takže když nastartuju, tak začne auto houkat. Prosím, v čem může být problém?
Nemám kolem sebe žádného chlapa, který trošku rozumí autům, tak se ptám tady. Díky
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Problém bude pravděpodobně v zámku. Při odemknutí se v něm nesepne spínač, který dá řídicí jednotce vědět, že byly dveře odemknuty, ta tím pádem neodemkne ostatní dveře a nedeaktivuje alarm.
Zámky dveří jsou poměrně běžná/častá závada u koncernu.
Zkuste párkrát odemknout/zamknout, jestli se to nerozchodí, ale spíše bych to viděl na opravu/výměnu zámku.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]