Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr motorky

Od: jdjsnw odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chtěla bych si udělat řidičák od 16 tudíž A1. Jakou motorku by jste mi doporučovali? Nejlíp naháče jako třeba Yamaha YBR 125. Jsem holka měřím asi 165 cm.
Moc si s tím nevím rady ani jestli je to vhodné protože jsem holka.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud se ptas na velikost motorky, je nejlepsi pri vyberu navstivi stranku cycle-ergo.com/...

Tam si zadas motorku (nenajdes-li zrovna uplne tu svoji, vyberes podobnou se stejnou ergonomii), zadas svoji velikost a hned se muzes podivat, jak na motorce budes vypadat a zda a jak dosahnes na zem.

Pokud se ptas zda vubec tu konkretni motorku, pak proc ne? Motorka je o osobnich preferencich.

Ovsem kdyz se mi nekdo zepta, tak ja jako prvni motorku pro mlade, kteri nemaji jasnou predstavu, vetsinou doporucim nejake endurko, nebo dnes spise motarda. Jsou plastove, snesou horsi zachazeni, nevadi odreni a promacklina, mladi se s nima i vice vyblbnou, lze s nima zajet nekam k rybniku...z me i z jinych zkusenosti jsou pro mlade zacinajici jezde zkratka lehke, lehce terenejsi a odolne motorky lepsi nez nejake ciste silnicni lestenky.

Ale jak rikam, je to o preferencich a telesna vyska samozrejme hraje roli.

xenofob
hodnocení

0x

Derbi senda 125 R...objedes tím svet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]