Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pneu

Od: kecachep® odpovědí: 6 změna:

Mám na autě tyto pneu.Navštívil jsem několik pneuservisů a v každém mi řekli něco jiného.Teď nevím jsou to letní,zimní,nebo celoroční?Je tam M+S,ale není tam vločka.Podle mne jsou celoroční.Auto je z Německa a tam na tom jezdil celý rok.Jaký je váš názor?

Jaké pneu
Jaké pneu #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cip
hodnocení

0x

Ano, jsou celoroční, pneuservis by to měl poznat...

hodnocení

Toto mi poslali z autorizovaného pneuservisu : Jsou Letní
na fotu není vidět název pneu, nicméně dle dezénu se pravděpodobně bude jednat o pneu EfficientGrip SUV
goodyear.eu/...
K označení M+S více zde:
continental-pneumatiky.cz/...
continental-pneumatiky.cz/...

05.08.21 21:05
hodnocení

0x

celoročka

asd1

Neni to celoročka. Je to letní terénní a ano nejspíš ten GY Efficient SUV

Celoročka leda podle legislativní M+S, ale tak do sucha.. Na sněhu/ ledu to bude klouzat jak sviňa - si všimni že to skoro nemá lamely...

jo, máš pravdu. Teď koukám, že je to lepší letní a do mokra A-C. Na SUV supr letňák.

hodnocení

0x
No, na sněhu bych s tím nechtěl jezdit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]