Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může přijít ZTP o příspěvky?

Od: kluuzo* odpovědí: 12 změna:

Zdravím!Může držitel ZTP ,který vlastní auto na které dostal příspěvěk, přijít o příspěvky když mi pomůže s eko daní?Ví někdo jak to funguje?Každý koho jsem oslovil má strach.Díky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

2x

no podle logiky může mít aut kolik chce - ale příspěvek dostane jen na jedno , a jednu unačku ZTP protože jede jen v jednom, ale LOGIKU BYCH V TOMTO STÁTĚ UŽ NEHLEDAL dejte dotaz na sociálku že chce přispět vnukovi nebo dítěti na / ojetinu/ auto - ale chce aby bylo napsáno na něj...

kluuzo*
hodnocení

8976,díky za info

malvinka*
hodnocení

0x

A vy se jim divíte? Jsou rádi, že jim v jejich situaci přemísťovadlo pomáhá. A vy byste je rád namočil do maléru.*stop*

kluuzo*
hodnocení

Malvinko,kdych chtěl někoho namočit do malérů tak se neptám

sebod*
hodnocení

0x

Kluuzo. Zapátrejte tady v archivu. Už se tu vyhnutí se ekodani probíralo.

kluuzo*
hodnocení

vyhnutí dani se probíralo,ale nikde jsem nenašel jestli může přijít o příspěky

nu*
hodnocení

0x

ZTP může být vyzván ka zaplacení, respektive doplatku na dani, auto koupené a prodané do roka se vykazuje v daňovém příznání...a na bohatého prodejce aut,který na sebe auta dováží a přihlašuje a pak obratem dál prodává by si měl sttá posvítit...

NU,

to ho musí ale někdo prásknout. Vy hlásite FÚ, že během roku si někdo koupil a prodal auto?

Díky a slunný den.

nu*

samozřejmě, čekám jen na to, až se první vyčuraný ZTP podnikatel objeví...hned mu to u FÚ osladím...

NU, ale to myslíte žertem, že. Ale zeptám se opět přesněji, snad mě odpovíte srozumitelně.

Když někdo přihlasí a behem roku odhlásí vozidlo, hlásíte to FÚ?

díky. Milan

jarda3*

Tak kdyz auto neproda se ziskem, stejne nic nelati, ze...

cyril*

Jakou daň nebo daně máte na mysli?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]