Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci jen krátce vysvětlit mojí situaci. Mám na autě původní přední světla od výrobce a chtěl bych je vyměnit. Mám vybrané jedny na internetu a ty mají normálně E homologaci. Byl jsem upozorněn, že by teoreticky mohl být problém na technické. Musel bych prý mít potrvzení o montáži a následně nechat u výrobce zapsat do TP. Co jsem četl na netu tak tohle sem tam nenašel. Je to pravda?
Díky
Radzio
Důležité je, zda mají homologaci na sobě vyraženou. Pokud ano, problém nebude.
Druhá věc ovšem je, že neoriginální (čínská) světla svítí vždy špatně a vypadají hnusně.
Jo, tahle světla, to je krásný příklad nesmyslně vyhozených peněz...
Peníze jsou druhořadá věc. Auto je pro mě koníčkem a vylepšování mě dělá radost. Vím že tím hodnotu auta nezvednu a taky to ani není účel. Každopádně díky za odpověď.
Taky jsem měl koníčková auta, ale tohle bych jim prostě nemohl udělat. Naopak, co šlo jsem vracel do původního stavu.
Pokud je to náhradní díl na daný model auta-pak je to OK pokud nejsou určena na daný model-pak nepomůže potvrzení o montáži ale jen a pouze schválení a to vyjde dráž než koupit homologovaný ND!
V podstatě bych měl tam tyhle: tuning-in.cz/...
Mám 1.6 golfa IV 74 kw takže by to mělo být vpohodě ne?
Každý normální člověk kupuje podle čísla dílu. Vy v rauši asi ne. A v EU je normální, že čísla dílů musí být identifikovaltelná pro určení. Homologace je standard. Xenofobe, jdi k lékaři. Už máš dost.
Už jen to, že někdo na plastový díl dodá E je hovadina na druhou. Fakt jsi divný. Označení je součástí vstřikovací formy, o které ani netušíš, jak je složitá a přesná. Cena vstřikovací formy je opravdu velká a nedá se to jen tak udělat. Nepiš o věcech, kterým nerozumíš. Jsi primitiv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.