Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké ojeté auto vybrat?

Od: akmartina odpovědí: 4 změna:
Vybírám ojeté auto - do 250 tis.Kč plus mínus, které z těchto značek byste m7 doporučili? Jaké máte zkušenosti?
Quashqai, Mitsubishi ASX, Suzuki 4x4 nebo Vítara, Captur nebo Peugeot 2008/3008? Preferuji benzín, ale pokud je dobré auto i jako nafťák, nebráním se.
Zajímají mě jízdní vlastnosti, spotřeba, spolehlivost. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jen,že jdu kolem a nedávno jsem si ojeté auto pořídil.

Takže natrefit na zachovalý kus je dnes umění štěstí a náhoda.A jedna věc je koupit a pak se teprve začnou vychytávat mouchy.A většinou se objeví skrytá závada.Kvůli které ten dotyčný to auto prodával.A to je potom teprve veselo.

Já koupil za 130 a zahučel jsem do toho ještě za 24...a ještě by se tam pár věcí našlo.Uvidíme po STK.A je to furt starý auto,do kterého se bude furt vkládat a servisovat.A nejhorší na tom je to,že to sežere koroze..Dávám tomu max 10 let...

Takže rada.Pokud máte na pořízení ojetého auta "tolik" peněz.Kupte si nové auto.A máte záruku a klid.

Doporučil bych něco od Hyundaje...tam mám velmi dobré zkušenosti.

akmartina
hodnocení

Díky, Hyundai asi ix35. Nové auto však druhý den má hodnotu o mini.100 tisíc méně, to se mi nechce a nemám. Ale i tak dekuji

Hlavně a v žádném případě v áčkách!

cl
hodnocení

2x
Osobní zkušenost s Capturem. 0.9 tce. Na běžné ježdění bohatě stačí. Spotřeba +- 6 litrů. Spolehlivý. Bez problémů se vejdou 4 dospělí. Zadní lavice se dá šoupat. Jízdní vlastnosti jisté. Ani nevím jestli mě na něm něco štve. Jo asi startstop a že se pokaždé po startu pustí klima pokud jsem předchozí jízdu nevypnul i ventilátor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]