Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Používám v autě navigaci Garmin. Při zapnuti navigace mne to upozornilo abych provedl aktualizace. Aktualizace jsem uspěšně provedl přes notebook. Psalo to že bude aktualizace trvat 21minut. Po 5 minutách byla aktualizace nainstalována a ukončena. Chci se zeptat že byla aktualizace dříve nainstalovaná že je méně změn na cestách objíždky atd? Dále možnost vymazat historii cestování když vymažu historii bude to mít vliv na navigaci jaký? Děkuji.
Ono na deset let staré mapě může souhlasit jenom směr. Mnohdy jsou změny tak velké, že opravdu sedí jenom směr světových stran. A to pak jsou pak staré papírové a neaktualizované mapy GPS na prd. Proto je nejlepší třeba to WAZE... Neboť mapy do originálních navigací v autech jsou běžně 1 a více let staré. To tak prostě je... To nedokáže pochopit jen ten co jezdí za humna nakoupit a nebo k babičce do vedlejšší vesnice...
ja ted pred dovolenou aktualizoval garmin co mam v aute ( soucast radia ) , trvalo to asi 8 minut a svete div se , dojel jsem do cile i zpet domu, a TO VSE BEZ WAZE
ono je taky otazka, jestli je lepsi postat napr.15 minut v zacpe, nebo to 15 minut objizdet kotehulkama
jinak u toho garminu mam i dopravni info a kdyz sem ho zkousel tak sem to deaktivoval, vyzkousel sem to tady v okoli kde vim a znam to a kdybych podle toho jezdil tak zbytecne objizdim, waze muze byt samo o necem jinem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.