Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám ramínka koncipované na klasické ramínkové stěrače. Před 3 lety jsem si koupil nové ramínkové Bosch Twin, vrzaly. Pak jsem si koupil AeroTwin Retrofit byly tichounké. Chtěl jsem se vrátit k ramínkům, koupil jsem opět Twiny - vrzaly. Pak jsem koupil Flat stěrače z Tesco za 120kč/kus jsou tiché (ale po 3 měsících už se jedno rozpadá :D ) Mezitím jsem koupil na zkoušku Tesco ramínka za 40kč a vrzli se jen občas.
Tedy z mého pruzkumu vyplývá, že i nejdražší ramínka vržou a naopak nejlevnější flaty jsou v klidu. Ale ramínka se mi líbí víc, takže je chci používat. Dělá to jen řidičova strana. Může být problém přímo v rameni co stěrač drží?
Děkuji za odpověď.
Můžou být vůle v tyčoví a vibrace od toho jak to "poskakuje" v kloubu.. Může pomoct zkroutit rameno stěrače aby byl stěrač jinak nakloněný, stačí o pár stupňů a vrzání zmizne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.