Nejste přihlášen/a.
bmw e36, mám tam nějaký asi originální alarm, měnil jsem vybitou baterii, protože auto dlouho stálo a teď když otočim klíčkem do polohy ,START, tak nesvítí kontrolka oleje+baterie ani nenasaje benzín čerpadlo. auto začne blikat a zamkne se samo, bohužel nemám centrální ovladač se kterým se dá alarm vypnout, nejde to nějak obejít? nějak ten alarm vypnout aniž by mi blokoval startování? děkuju za rady
pokud k tomu nemám ovladač je třeba nejdřív zjistit co to je za alarm může mít třeba tkzv.servisní tlačítko které se zmáčkne podrží a do toho se zapne klíček a to ten alarm deaktivuje
nebo dle typu alarmu lze dokoupit ovladač a ten spárovat se stávajícím alarmem
nebo to co sem v tejdnu udělal já jeden takovej alarm sem z auta vyhodil odpojil našel sem co blokuje a to přepojil tak aby to vše chodilo jak má
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.