Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastický text

Od: rumicek® odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám na autě text ze samolepicích písmen (viz obrázek). Nepamatuji si, kde jsem to objeddnával, neb je to už pár let. Teď bych text potřeboval na nové auto koupit znova, ale ne a ne výrobce najít. Neznáte jej někdo?

Děkuji za pomoc

Plastický text

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jiofa
hodnocení

3x

Zadejte 3D pismena a máte spoustu e-shopů kde jsou k dostání. např. obautodily.cz/...

Doporučuji radši nechat si udělat text na zakázku, než tady ten děsnej "benzinka" font :)
hodnocení

Pod pojmem 3D písmo si každej představuje něco jiného - většinou písmo s 3d efekty. To, co navrhujete (Google mi to taky našel) je sice plastické písmo, ale je to jednak kurzíva a pak jsou to jen jednotlivé znaky a já si nefandím, že je dokážu varovnat do pravidelného řádku.

Tam co jsem objednával minule, tam šel napsat text a poslali folii se samolepicím textem.

hodnocení

mikihans: Je mi jasný, že to bude práce na zakázku. Jenže já netuším, kde si to objednat. Víte kde takové nápisy dělají?

hodnocení

Mám neuvěřitelnou dceru. První nápis mi koupila před 15 lety. Tak jsem se jí zeptal - a ona si pamatovala kde! Je to http://pidplates.com

Děkuji za vaše příspěvky.

Snažil jsem se, ale nic kloudného jsem u nás nenašel. Tohle vypadá slušně, chápu že chcete znovu to stejné :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]