Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám škodu 120 která není napsaná na mě, ale přepisovat to a platit eko dan. je nesmysl, jak to udelat, aby majitel co je v tp nemel za auto zodpovednost, jde napsat mezi sebou nejaka smlouva?
děkuji za odpověĎ, takže stačí když na mě auto odhlásí a ja už si ho nepřihlasim, je to tak v pořádku, může to tak být?
Mirku, v pořádku to není, ale nezastřelí Vás, ani hlavu neutrhnou. Horší bude co pak uděláte s autem po příští STK, až neprojdete.
právě že auto je nachystané na technickou aby prošlo a nevím, jak to bude když bude odhlášené na mě...A když to bude majitel na mě odhlašovat tak potřebuje i mou plnou moc? a potřebuje evidenčku?
rady dostáváte úžasný, ale pan M.C. za vás nebude platit částky stanovené ČKP za pojištění...asi...povinnost platit má vlastník...tedy vy...a vymahače maj celkem slušný...
Proč sem pletete něco mimo dotaz? Navíc sám , jak je patrno, máte i v problematice pojistek nedostatečné či mylné informace.
Souhlas.Nakonec jsme se s majitelem, který je uveden jako majitel-vlastník, dohodli.pojistku platím já, a až budu chtít auto zlikvidovat tak za ním zajdu a podepíe papír na likvidaci a je to...
we, můžete napsat podrobněji o čem to píšete?
vy máte nové znění zákona? něco se snad změnilo, asi jsem to přehlédl, poučte mě, prosím, děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.