Nejste přihlášen/a.
Dobrý den uvažuji o koupi Toyota Avensis Combi druhé generace kvulí čekajícímu mimču a můj golf je malej ![]()
Přemýšlím asi nad benzínem kvůli absenci DPF fitru roční nájezd mám tak do těch 15 000 km do teď sem měl naftu TDI bez filtru do práce sní jezdím 15km a novej naftovej motor s filtrem takhle tahat nechci a když přítelkyně pojede do města s malým pak cca 10km tak nafta taky nemá smysl. Proto asi přesedlám na benzín, ale zajímal by mě názor na tohle auto. Zatím sem četl, že jde o bytelný auto, pohodlný a prosotorný jako náhradní voba mě zaujal Ford Mondeo? Jde mi o prostor a pěknej kufr .
nafta u toyoty nedává žádný smysl, naftové motory toyota jsou problematické
vzhledem k tomu, že nová corolla má rozvor / vzdálenost náprav od sebe/ stejný jako avensis, a podobně je na tom model auris, který byl nahrazen corollou, uvažoval bych pro rodinu o modelu auris nebo corolla kombi..uvnitř kombíku by mělo být pro normální rodinu dost místa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.