Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toyota Avensis Combi dobrý společník pro rodinu?

Od: lexaa odpovědí: 4 změna:

Dobrý den uvažuji o koupi Toyota Avensis Combi druhé generace kvulí čekajícímu mimču a můj golf je malej :)

Přemýšlím asi nad benzínem kvůli absenci DPF fitru roční nájezd mám tak do těch 15 000 km do teď sem měl naftu TDI bez filtru do práce sní jezdím 15km a novej naftovej motor s filtrem takhle tahat nechci a když přítelkyně pojede do města s malým pak cca 10km tak nafta taky nemá smysl. Proto asi přesedlám na benzín, ale zajímal by mě názor na tohle auto. Zatím sem četl, že jde o bytelný auto, pohodlný a prosotorný jako náhradní voba mě zaujal Ford Mondeo? Jde mi o prostor a pěknej kufr .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

nafta u toyoty nedává žádný smysl, naftové motory toyota jsou problematické

vzhledem k tomu, že nová corolla má rozvor / vzdálenost náprav od sebe/ stejný jako avensis, a podobně je na tom model auris, který byl nahrazen corollou, uvažoval bych pro rodinu o modelu auris nebo corolla kombi..uvnitř kombíku by mělo být pro normální rodinu dost místa

id
hodnocení

0x

Toyota Aventis, najeto 340 tis bez jedinné opravy. Momentálně jde někdy hůře zařadit zpátečka.

mopet*
hodnocení

0x
Měl jsem avika 1,8. Prodával jsem ho pri 260000 km. Za dobu co sem ho měl jsem dělal startér a diodovy můstek na altiku. Jinak vše fungovalo a myslí že i funguje občas ho potkávám lítat po městě.
No a samozrejme jsem si koupil zase avika. Novější t27, 2017. I když ten vnitřek už není takový utlny.

petr161
hodnocení

0x
Mám doma T 25 2.2 110 kW teď najeto 305 000 závady nový altik ,nefunkční klima a teď docela velký problém straci se voda. Jinak podvozek původní. spotřeba 5.7 .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]