Dobry den, kupuju prvni auto jen na popojizdeni do prace par km. Myslite ze tento benz stoji za to? Libi se mi najezd pod 200, ale kdovi v jakem bude realne stavu svetly interier (zatim jsem auto nevidela na zivo) a dalsi vnitrnosti do kterych vubec nevidim. Najde se nekdo kdo tzv. "koukne a vidi"na prvni dobrou, jestli brat nebo ne? Moc dekuji za pripadne odpovedi, autum prd rozumim, proto zjistuju info kde se da. sauto.cz/... Pak tu mam jeste v zaloze: auto.bazos.cz/... ale nevim, jestli ten rozdil 20tis je zpusobeny jen cenotvorbou prodavajiciho nebo ma auto fakt neco top navic.
Z fotek to fakt nikdo nepozná. Ale naleštěný to mají hezky. Na kilometry bych moc nehleděl, všichni víme, jak je to se stáčením. Jen nějak nechápu, proč si na popojíždění pár km do práce chcete kupovat Mercedes s dvoulitrovým turbodieselem?
Diky vsem za odpovedi. Mercedes jsem chtela protoze se mi libi a pry jsou nesmrtelne, nic vic v tom nebylo. Myslela jsem, ze u dieselu staci to obcas projet na delsi vzdalenost a bude to dobre. Zkusim teda pohledat neco mensiho a benzinovejsiho a na prohlidku pojedu s mechanikem radeji
dejv111*
Tohle byste nechtěla? Pro ženu jak stvořené: sauto.cz/... A nemusí to být přímo tento kus, ale spíš velikost vozu.
jen tak mimo-soused ho měl jako služební od funglovky asi 5? roků, do práce to měl 2km,občas služební cesta nevím kolik najel, ale když dostal nové BMW 530D , tak zvrdil, že to 220CDI baštilo skoro k deseti litrům ropy na rodzíl od bafíka-s tím prý jezdil do5,5l ropy a byl daleko živější než Méďa
W203 po faceliftu (2004) už má většinou DPF, takže to může být pěkně drahá sranda. Poznáte to podle štítku pod podlahou kufru nebo v servisce - kód 474 = DPF. Dalším častým problémem jsou podfouklé vstřiky. Navíc na couračky do práce je nevhodný i diesel bez DPF, protože než se ohřeje, tak žere jako benzín a ještě v zimě netopí.
Pro ženskou na pojíždění do práce tohle auto, má skvělý motor FIRE, skvěle se v něm jezdí, auto skvěle vypadá, rudá barva mu sluší. Základ motoru je geniální,
Tyhle motory snesly vše-benzín, CNG, LPG, etanol...s turbem, bez turba, snad se výkonově vylepšená verze dávala i do Alfy romeo MiTO, se kterou má stejný základ platformy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.