nerozhodný člověk by neměl vůbec nakupovat, navíc, pokud neví, kde všude má fabia filtr, měl by si to nejdříve přečíst v nejaké přiručce , pak si ujasnit, co má vůbec kupovat a až poté se zeptat...
U Felicie MANN byl prvovýrobou. Dodnes je na něm Made in Czech Republic což se třeba u Fordu říct nedá. Tam jsem se setkal u MANNu, že byl South Africa.
dominik007*
Já měním co rok všechny filtry společně s výměnou oleje a cca co půl roku, když si vzpomenu vyfoukám vzduchový a kabinový kompresorem.
Tak jsem sehnal Mann a Skoda prvovyroba a na obou je napsáno Made in China :D skoda to jsem nečekal, použít nebo vrátit? Objednano ze skoda-dily
asd1
Mann si kvalitu hlídá a šmejd nepustí. Je jedno jestli u mašiny stojí číňan, čech nebo němčour, zásadní je kvalita a její ohlídání. Klidně obětuj těch pár peněz a kuchni ho ať vidíš jestli je ojebanej nebo ne a porovnej s opravdovou "čínou" Nebo ho kuchni při další výměně oleje..
Škodadíly je dost drahej krám a příplatek tam je za nic..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.