Nejste přihlášen/a.
0x
Tip jak něco "ojebat" je dobrý, ale opravdu si myslíš, že to z mrtvé baterky udělá novou?
Podle fotky by neuškodilo věnovat baterii trochu péče a povrch baterie aspoň v okolí kontaktů důkladně očistit. Když omyješ celý obal baterie, tak to bude vypadat ještě lépe.
Ale pokud chceš pouze na nabíječce rozsvítit diodu u hodnoty MAX, taks na to přišel.
Já mám u jiné nabíječky pouze volbu jestli nabíjím motocykl nebo auto nebo jestli chci "zimní nabíjení". A když mám baterii úplně vybitou, tak ani toto nejde zvolit a třeba hodinu tam jede nějaký základní cyklus, než se baterka trošku vzpamatuje. Po té hodině už to pak jde přepnout a nabíjení končí testem, při kterém nabíječka vyhodnotí jestli je baterka v pořádku nebo je vhodná pouze na recyklaci.
Jinak auto ma mensi hodnotu nez muj denni limit na karte, co bych na tom umyval, je to nakupni taska bez zvukove signalizace zapnutych svetel
0x
Nechci tu být za smotlachu nebo hnidopicha, ale žárovek je v autě celkem dost. Stačí třeba otevřít dveře.
Typů nabíječek je taky dost a ty inteligentní nevezmou ani toto.
Ale souhlasím, že takovéto triky je vhodné napsat. Vždycky se najde někdo, kdo se přiučí.
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.