Nejste přihlášen/a.
Kolegové motoristé. Věnuji se myslivosti a mám zájem o nějaké auto jak na silnici tak do lesa. V současné době mám Octavii I kombi, se kterou se do lesa nedostanu. Vážně uvažuji o koupi nějakého auta, které by splňovalo mé požadavky, t.j. jak na silnici, tak i do terenu. Ročně najedu tak 8000,-Km převážně v místě bydliště, dálky nejezdím.Minulý týden se v místním bazaru objevil vůz Subaru Forester. Koupeno v ČR, řádně vedená serviska (není falešná), Vyrobeno 12/2007, benzín, manuál, motor 2.0i, 1994 ccm, 116kw, najeto 125000,km, cena 150000,- Kč. Auto se mi moc líbí, je velké, zachovalé, prostorné a vážně uvažuji o koupi. Jelikož s těmito vozy nemám žádné zkušenosti, prosím o rady a zkušenosti, se všemi klady a zápory, na co si dát pozor a pod. Upozorňuji, že s vyšší spotřebou jsem srozuměn a neřeším ji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.